Ik ben op zoek naar ...

Tuinaanleg

Vroeger moest een tuin vooral functioneel zijn met een groot gazon, een bescheiden bloemperk, omringd door een haag of een omheining. Het was gewoon de plaats buiten je huis waar je ging zitten of liggen. Terwijl liet je de was drogen. Meer was het niet.

Vandaag is de tuin dé plaats waar je je familie en vrienden met een zekere trots wilt ontvangen en verwennen. Een fantastische tuin reflecteert voor wat je staat en wat jij mooi vindt.

Buitenleven is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware trend. Denk maar aan de ruime keuze in buitensalons, buitenkeukens en barbecues, tuinverlichting, … Maar eerst begin je met het laten aanleggen van een adembenemende en spraakmakende tuin. 

Tuinaanleg

Hexa Tuinwerken inspireert en adviseert. In elk nieuw tuinproject, gaan we onze kennis, expertise en vooral onze passie delen. Borrel je van ideeën voor je nieuwe tuin of geef je Hexa Tuinwerken ‘carte blanche’?

Na het intake gesprek, staan we voor je klaar:

Ben je benieuwd naar recente tuinprojecten van Hexa Tuinwerken? Je vindt ze o.a. in Brasschaat, Schilde, Schoten, Sint Job, Antwerpen, Hoboken, Brecht,…

Aanleg van gazon

Kies je voor een mooi stuk gazon in je tuin? Hou er dan rekening mee dat een fantastische tuin staat of valt met het gazon. Een perfect aangelegd en onderhouden gazon draagt positief bij tot een schitterende tuin.

Is je gazon uitgeleefd, overstelpt met mos? Hexa Tuinwerken legt nieuwe grasmatten naar de regels van de kunst: de grond wordt omgeploegd en perfect rechtgetrokken. Nieuwe grasmatten worden gelegd en naadloos aan elkaar verweven.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin blijft enkel mooi als je ze op regelmatige basis laat onderhouden. Onderhoudswerk is redelijk uitgebreid. Je hebt:

  • snoeiwerk;
  • maaien;
  • bemesten;
  • kalken;
  • ontmossen van gazon;
  • onkruid wieden;
  • opruiming van herfstbladeren.

Onderhoudswerk is ook arbeidsintensief. Heb jij nog energie over, heb je extra tijd?

Je hebt misschien wel kennis van zaken en je weet van aanpakken. Snoeiwerk bijvoorbeeld. Je weet dat je 3 soorten snoeimethodes moet toepassen in 1 jaar? Dit is onontbeerlijk voor het krijgen van hele mooie hagen. Eerst heb je de vorm snoei, dan de voorjaar snoei en tenslotte de nazomer snoei. Heb jij alle kennis?

Hexa Tuinwerken komt je tuin, bedrijfs- of industrieterrein professioneel aanleggen en onderhouden. We zijn dé referentie in de Noorderkempen.

 

Jouw project wordt uniek. Geef je droomtuin nu vorm. Doe hier nieuwe inspiratie op voor een exclusief terras. Gun jezelf de privacy zonder zichtbelemmeringen met unieke omheiningen. En laat van je horen. Starten doe je bovenaan in het keuzemenu.

Een droom die werkelijkheid wordt?

Een fantastisch, origineel aangelegde tuin is een droom die met met Hexa Tuinwerken snel werkelijkheid wordt. Benieuwd hoe?