Ik ben op zoek naar ...

Omheining laten plaatsen

Hexa Tuinwerken is dé specialist en referentie voor het betere buitenwerk in de Noorderkempen voor particulieren en bedrijven.

Naast aanleg van tuin, terras en oprit, hoort het plaatsen van omheining en afsluiting ook tot onze kernactiviteiten.

Jouw uitdaging is de gepaste omheining kiezen die de schitterende tuin en woning op esthetische wijze omsluit, die de nodige privacy geeft maar zonder het beklemmende gevoel te geven dat je je buiten opgesloten voelt. Hexa Tuinwerken maakt je hieronder wegwijs

Moderne omheining

Is de architectuur van je woonst en tuin modern hedendaags? Hou er dan een strakke, exclusieve stijl op na in de keuze van je omheining. Overweeg tropisch hardhout (ook mogelijk voor de aanleg van je terras). Qua onderhoud is deze oplossing echt top. Heb je een beperkter budget maar wil je toch voor een hedendaagse look gaan? Je hebt goedkopere alternatieven in draadafsluiting, betonnen platen of houten panelen.

Klassieke en landelijke omheining

Is jouw stijl eerder fermette, pastorij, landelijk romantisch, ga dan eerder voor een afsluiting in natuurlijk product zoals hout. Je hebt een overvloed aan keuzes met verschillende onderhoudsaanbevelingen.

Tropisch hardhout word eerder toegepast in een moderne, hedendaagse stijl, maar niets belet je om toch voor deze oplossing te kiezen in een klassiekere context.

Soorten afsluitingen

Draadafsluiting

Draadafsluiting is de meest gevraagde oplossing door de vele voordelen:

  • Goedkoper door het gebruikte basismateriaal (draad)
  • Licht in gewicht
  • Veel variaties mogelijk, tot opvulling toe
  • Veel integratiemogelijkheden, dus geschikt voor elke tuin
  • Snelle montage

Standaard is draadafsluiting beschikbaar in groen of zwart. Bijpassende palen worden in de grond gebetonneerd zodat de draadafsluiting er strak kan worden op aangespannen.

Ook te voorzien zijn bovenbuizen om doorbuigen te voorkomen of als je je draadafsluiting verder wil laten begroeien met bijvoorbeeld klimplanten. Je kan optioneel ook betonnen platen voorzien aan de onderkant. Zo voorkom je schade aan je afsluiting als je het gras maait en hou je ongewenste dieren buiten je tuin.

Vind je privacy belangrijk, dan kan je de draadafsluiting mooi opvullen met kunststof trips, kunststof doeken of heidematten (rietmatten). Je kan natuurlijk opteren voor een haag of een klimop maar dan is het kwestie van geduld op te brengen tot dat deze voldoende hoog en dichtgegroeid zijn.

Prijzen

Het plaatsen van een omheining, duwt het budget van je tuinproject flink de hoogte in. Wat als we je zeggen dat bij de bespreking van je tuinproject, we alle mogelijkheden aflopen in materiaalkeuze, afwerking en prijs. Hexa Tuinwerken krijgen ook interessante inkoopprijzen dankzij de grote afnames bij de leveranciers. Waarom zouden wij je niet laten mee profiteren? Hexa Tuinwerken kan je nu al zeggen dat we je een oplossing vinden die je zal behagen op vlak van keuze en prijs.

Plaatsen van een tuinscherm

Dankzij de grootte van tuinschermen, gaat de montage relatief snel vooruit. Eerst worden de tuinpalen gemonteerd. Dit kunnen houten, metalen of betonpalen zijn, afhankelijk van het gekozen tuinscherm en het beschikbare budget. De palen worden met een paal punt en breekzand in de grond verankerd. Het scherm wordt tussen de palen gebracht en aan de tuinpalen met schroeven en metalen beugels gemonteerd. De afsluiting is klaar.

Je afsluitingen zelf plaatsen wil niet meteen zeggen dat je er ook veel geld op zal uitsparen. Je zal je ook moeten voorzien van bouwmaterialen om de grote constructies te kunnen opstellen en monteren.

Jouw project wordt uniek. Geef je droomtuin nu vorm. Doe hier nieuwe inspiratie op voor een exclusief terras. Gun jezelf de privacy zonder zichtbelemmeringen met unieke omheiningen. En laat van je horen. Starten doe je bovenaan in het keuzemenu.

Omheining laten plaatsen?

Gun jezelf privacy zonder in te boeten van in het zicht. Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsofferte aan.