Ik ben op zoek naar ...

Andere buitenwerken

Met buitenwerk bedoelt Hexa Tuinwerken de verzameling aan aangeboden werken of diensten voor buiten de woning. Voor de transparantie en duidelijkheid naar jullie toe, hebben we onze diensten ingedeeld in 4 grote categorieën

Onder ‘Andere Buitenwerken’ sommen we graag de activiteiten op die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met de aanleg en onderhoud van je tuin en terras, of de montage van tuinschermen en waarvoor je Hexa Tuinwerken ook kan inschakelen. 

Buitenmuren bezetten met cement – met crepi

Is je buitenmuur verouderd of moet alles strak recht worden getrokken? Een buitenmuur (of binnenmuur) is zonder meer specialistenwerk.

Er zijn 2 methodes om buitenmuren te bezetten:

  • met cement pleister;
  • met crepie (gips).

Als specialist beschikt Hexa Tuinwerken over de juiste productkennis om te weten welk pleister het meest geschikt is voor de ondergrond van de buitenmuur. 

Uitbraak of slopen

Uitbraak en slopen komen logischerwijze vóór de graafwerken en grondverplaatsing. Zijn er obstructies op het aan te leggen terrein zoals een stenen schuur, vervallen tuinhuis, bouwresten,…?

Hexa Tuinwerken verwijdert met uitbraak of sloop.

Bomen verwijderen of rooien

Bomen kunnen ook een obstructie vormen in het nieuwe ontwerp van je tuin en terras. Mits het respecteren van de wettelijke voorwaarden in verband met kapvergunning én als de desbetreffende bomen niet passen in het nieuwe ontwerp, kan Hexa Tuinwerken je bomen rooien.

Graafwerken en grondverplaatsing

Graafwerken zijn de voorbereiding van andere grote werken zoals chape leggen voor terras of grondverplaatsing, ook grondverzetting genoemd.

Specifiek houdt dit in dat er een toplaag moet verwijderd worden en ondergrond worden genivelleerd. Als het specifiek voor de aanleg van tuin of gazon is, wordt er eerder over ‘cultuur grondwerk’ gesproken.

Betegelingswerken

We zijn niet enkel gespecialiseerd in betegelingswerken buitenshuis, zoals bij de aanleg van uw terras. Ook het leggen van vloeren en andere betegelingswerken binnenshuis behoren tot onze expertise.

Andere

Hexa Tuinwerken is dé referentie voor het betere buitenwerk in de Noorderkempen. Wij zetten onze expertise en kennis in bij elk nieuw tuinproject. Juist en professioneel advies.

Aankoop van planten

Heb je een bijzondere plant of boom op het oog? Vertel het Hexa Tuinwerken. Het is ons nog niet overkomen dat we ze niet kunnen leveren en de aankoopprijs zal je aangenaam verrassen.

 

Jouw project wordt uniek. Geef je droomtuin nu vorm. Doe hier nieuwe inspiratie op voor een exclusief terras. Gun jezelf de privacy zonder zichtbelemmeringen met unieke omheiningen. En laat van je horen. Starten doe je bovenaan in het keuzemenu.

Hexa Tuinwerken voor alle buitenwerk

Uitbreken, slopen, bomen rooien, graafwerk, bezetten en betegelen. Wij klaren de klus.